Ring

0709 - 54 20 14

E-post

info@newvision.nu

Öppettider

09:00- 17:00

Serverövervakning företag

En säker och hållbar nätverksmiljö är beroende av en server i toppskick. Är centralenheten på verksamheten nere, är i stort sett alla användarepå nätverket berörda av detta på ett eller annat sätt. Driftstoppp som i sin tur leder till ekonomiska förluster för många företag.

Försätt dig själv i en situation, där servern på er arbetsplats kraschar. Ni kommer inte åt era delade mappar, utdelade skrivare eller andra viktiga resurser som fanns på servern. Tänk dig sedan att detta skulle pågå i en hel dag. För många finns inte detta som ett alternativ!

Övervakning kommer in i bilden

Proaktiv service, som vi kallar det. I enkla ord en övervakningstjänst som övervakar er servers hälsa dygnet runt. Tjänsten som kommer att totaltförändra ert sätt att se på säkerheten över er server!

Serverövervakning företag

Vi kan förutspå en eventuell serverkrash

I enkla drag innebär detta att vi installerar en programvara på er server, som är kopplad till vårt system via en övervakningslänk. All hårdvara i servern är kopplad till detta, vilket innebär att vi tack vare denna övervakningen omedelbart får mail innan något är på väg att hända i servern. Detta innefattar varningar för hårddiskkrasch, för hög temperatur, systemfel, virusangrepp, minnesförlust, processorbelastning mm.

Servern övervakas av oss i 24 timmar. Händer det något med er server över helgen, så har vi informationen om det innan ni skall starta igång era datorer på måndagsmorgonen. Tack vare detta minimieras ev. arbetsstopp då felanmälan redan har nått oss.

Detta innebär för er att:

Alla dessa punkter innebär helt enkelt mer tid för er att sköta ert arbete utan att behöva bekymra er över datormiljön mår, detta avlastar vi er med. Våra kunder med övervakningsavtal idag har tjänsten igång hela året, 24 timmar 7 dagar om veckan hela året. Detta gör att dom känner sig trygga och vet att om något strular, eller kommer att strula, så har vi vetskapen om det och kan med vår kunniga servicetekniker lösa dessa problem omgående.

Inga bindningstider – Inga uppsägningtider!

Vi är inte intresserade av att binda fast våra kunder på livslånga avtal för denna tjänsten. Vi vet av erfarenhet att när ni väl har valt denna tjänsten, kommer ni att inse vilken förutsättning det är för ert företag och dess serverhälsa. Därför kan man ansluta sig till ett avtal när man vill, och gå ur det när man vill. Inga konstiga och onödiga uppsägningstider. Vill ni inte ha kvar tjänsten, upphör den att fungera månaden efter att ni har sagt upp det.