Ring

0709 - 54 20 14

E-post

info@newvision.nu

Öppettider

09:00- 17:00

Säkerhet

Tänk om du kunde lokalisera och skydda alla viktiga data och ändå ha möjlighet att samarbeta över nätverksgränser och få affärsinformation som leder till strategiska initiativ?

IT-säkerhet är oerhört viktigt när du ska skydda dina data, tillgångar och ditt varumärke. Säkerheten måste också underlätta för verksamhetens produktion och nytänkande. Alla data måste vara tillgängliga och lätt kunna användas samtidigt som inre och yttre hot förhindras

Vi på IT Service kan hjälpa dig att kostnadseffektivt identifiera och skydda företagets viktiga information från interna och externa hot. Vi hjälper dig att integrera befintliga datatillgångar och datasäkerhetsfunktioner med nya tekniker för säkerhetshantering. Våra effektiva metoder har stöd för samarbete i hela företaget samtidigt som alla data skyddas.

Säkerhet

Vi har lång erfarenhet av alla hot som finns ute idag, och har tack vare vår erfarenhet och samarbetspartners ett mycket effektivt team som kan hjälpa just Ert företag att täppa till era eventuella säkerhetshål samt optimera era befintliga lösningar.

Vi hjälper er med allt från datasäkerhet, i fysisk form som dataform, nätverkssäkerhet, backupsäkerhet, klientsäkerhet, serversäkerhet mm.

Kontakta oss om du vill ha råd, eller om du önskar att en av våra rådgivare kommer ut till Ert företag för att bedöma ert befintliga nätverk.