Ring

0709 - 54 20 14

E-post

info@newvision.nu

Öppettider

09:00- 17:00

Nätverksinstallation

Idag talas det mycket om nätverk. Alla har det eller vill ha det, men vad är det och varför skall man ha det?

Datorer som sitter ihop i ett nätverk kan utbyta information mellan sig. Internet är ett jättestort nätverk. Om man ansluter en dator till Internet så är den ansluten till ett nätverk. Ofta förknippar man nätverk med att det finns en eller flera servrar anslutna. En server är en dator som tillhandahåller någon form av tjänst, som t.ex. e-post, fildelning, skrivare eller hemsidor (en webbserver).

Hur kan vi hjälpa er?

Från det att det inte finns en tråd i era lokaler, kan vi på IT Service hjälpa till med allt från kabeldragning, kabelrännor, nätverkskontakter och kopplingar, trådlöst såsom trådbundet, konfigurationer, arbetsstationer, server, brandväggar och allt som hör till.

Nätverksinstallation

Vi hjälper till med precis allt i enkla ord, och ni behöver sällan anlita flera företag för att hjälpa er med de olika uppgifterna, vi har kunskapen att hjälpa er med alla delar av vad ett nätverk skall och bör bestå av. Är ni tveksamma till hur ni vill ha ert nätverk uppbyggt, hjälper våra konsulter till med rådgivningar och de bästa optimeringslösningarna vi har lärt oss under alla våra år som vi har jobbat med detta.

Önskar ni få en offert, eller frågor besvarade, kontakta oss idag