Ring

0709 - 54 20 14

E-post

info@newvision.nu

Öppettider

09:00- 17:00

Hårddiskräddning

Känns allt förlorat?

Oroa dig inte, chanserna till att återfå det mesta av din viktiga data efter hårddiskkraschen är mycket goda med våra metoder. Vi har kompetensen när det gäller såväl hårdvaruskador inuti hårddiskar såsom mjukvarufel av skadade datapartitioner.

Dagens hårddiskar är snabbare och lagrar mer data än förr utan att grundkonstruktionen har ändrats. Man pressar in mer och mer information på samma fysiska lagringsyta. Tyvärr innebär detta att felmarginalerna också blir allt mindre, dagens hårddiskar kraschar och går sönder i allt större omfattning. Som tur är brukar dock det allra mesta av informationen som funnits lagrad på hårddisken kunna återställas efter en hårddiskkrasch.

Är din interna/externa hårddisk eller USB minne skadat, koppla ej in denna i datorn. Om den redan är inkopplad rekommenderar vi att du kopplar ut den själv alternativt inte använder datorn som hårddisken sitter i. Risken är stor att skadans omfattning förvärras och kostnaderna för att återskapa din data kan bli högre än de hade behövt bli.

Hårddiskräddning

Vi kan återskapa data från alla typer av lagringsmedier, såsom

Hårddiskar 

USB Minne

Flash Minneskort 

Flash hårddiskar

Besök oss på någon av våra ServicePoint, eller skicka in din hårddisk till oss med en utförlig problembeskrivning, så kontaktar vi dig snarast!

Återskapningen av din data kan göras i 3 olika faser, beroendes på omfattningen av skadan , och dessa är enligt följande:

Har du mer frågor om hårddiskräddning, ring oss gärna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *